Sestavi si vozilo Berg toys MOOV KIT

Igrajmo se skupaj !
  BERG TOYS MOOV KIT KOMPLET, SESTAVI SI VOZILO

BERG TOYS MOOV KIT KOMPLETI:
"STARTER KIT" ZA 3 vozila, "ADVANCED KIT" ZA 7 vozil, "STREET KIT" ZA 10 vozil

                    


                           Cena 139,00 Evra                         Cena 199,00 Evra                         Cena 249,00 Evra

              "STARTER KIT" ZA 3 vozila                    "ADVANCED KIT" ZA 7 vozil               "STREET KIT" ZA 10 vozil

Odkrijte nov način igre, sestavljajte in igrajte se skupaj! Različni izdelki proizvajalca BERG TOYS, kompleti MOOV, s katerim se boste lahko igrali, izdelke vozili in jih spet razstavili ter sestavili v kakšno drugo obliko. Izdelki MOOV 3, 7 ali 10 so sestavljeni iz različnega števila kosov, iz katerih lahko sestavite že vnaprej načrtovane izdelke ali pa preprosto uporabite svojo domišljijo in izdelate lastno vozilo, s katerim se otroci lahko vozijo po hiši in zunaj. Za sestavljanje ne potrebujete nobenega dodatnega orodja, le svojo iznajdljivost in spretnost.

"BERG MOOV StreetKit" - Kar 10 2 ali 3 ali 4 kolesnih VOZIL iz ENE škatle. Otroci zelo radi ustvarjajo in sestavljajo različne konstrukcije. Ravno tako uživajo pri dirkanju z raznimi vozili - poganjalci, tricikli, skuterji, go-kardi ali pa se igrajo z žerjavi in helikopterji. Ob uporabi sestavnih delov kompleta "MOOV" združimo OBOJE: ustvarjalno sestavljanje združimo z adrenalinskim dirkanjem. Sestavljanje vozil MOOV je v svetovnem merilu enkratna konstrukcijska igrača, saj je tudi vozna, namenjena otrokom starosti od 5 do 12 let. Otroci lahko sestavljajo sami, brez orodja in brez pomoči staršev. Leseni sestavni deli, rebraste vezne palice, nosilne letve in spojni gumijasti obročki so univerzalno uporabni za vse konstrukcije. Spojni elementi so oblikovani na način, da se konstrukcije na preprost in lahek način sestavlja in razstavlja. MOOV je izviren koncept igrače za preprosto igro z velikim številom možnosti. Pri sestavljanju krepimo vztrajnost in timsko delo, po zaključku dela pa sledi ZABAVA! "MOOV Streetkit" vsebuje več kot 175 sestavnih delov. Iz teh delov se lahko sestavi vsaj deset vozil, katera so opisana v natančnih slikovnih navodilih. Vsi ustvarjalni konstruktorji VSEH starosti pa lahko svoje ideje nadgrajujejo z dodatnim nakupom poljubnih sestavnih delov.


BI ŽELELI DODATI BOČNO ALI VLEČNO PRIKOLICO? POTREBUJETE NOVO KOLO?

RAZMISLITE, KATERE DODATNE DELE POTREBUJETE IN JIH NAROČITE. 

     

BERG TOYS MOOV KIT KOMPLETI ZA IZOBRAŽEVANJE ZA VRTCE IN ŠOLE 

VELIK KOMPLET ZA MAJHNE KONSTRUKTORJE 


 

 

PREIZKUS IN PRODAJA: HIŠA IGER, 01 2800 600, info@hisa-iger.si,
F
RACTAL d.o.o., PE hiša iger, MURGLE CENTER, 1. nadstropje nad pošto, ob edini slaščičarni, lokacija E-37, Cesta v Mestni log 55, 1000 Ljubljana.

 

BERG TOYS MOOV KIT SESTAVI SVOJE VOZILO